Jobba med gymnastik

En bild

Lediga jobb på Gymnastikförbundet

Vi är alltid öppna för spontana ansökningar och om du är intresserad av att göra din praktikplats hos oss är du välkommen att höra av dig till info@gymnastik.se med ditt CV och en presentation av dig själv.

Programansvarig för utsatta områden

Är du en engagerad, drivande brobyggare som vill vara med och skapa ökad närvaro för Svensk Gymnastik i utsatta områden? Då kan tjänsten som programansvarig för utsatta områden vara något för dig. Som programansvarig ansvarar du för att projektleda, utveckla och genomföra insatser för ökad föreningsdriven idrott, särskilt gymnastik, i utsatta områden. Kärnan i rollen innebär att arbeta både strategiskt, taktiskt och operativt för att skapa en mer meningsfull vardag i dessa områden genom föreningsidrotten. Du ska utifrån ett hållbarhetsperspektiv arbeta för att främja integration, jämställdhet och minskat utanförskap och fungera som en viktig och positiv förebild.

Ansök här

Gymnastikombudsman

Sedan 2014 har Gymnastikförbundet haft en GymO och nu söker vi dig som vill förstärka arbetet med de etiska frågorna och att i förlängningen stödja och hjälpa föreningar och förbundet (regionalt och nationellt) inom området. Uppdraget handlar i första hand om att ta emot, sortera och följa upp inkomna ärenden, men i vissa fall också att ge stöd och råd, samt att, då det krävs, initiera

Läs mer om uppdraget och hur du söker det här. Pdf, 166 kB.

Träningskoordinator för paragymnastik

Brinner du för inkludering och vill vara med och säkerställa att personer med funktionsnedsättningar får en än mer självklar plats inom Svensk Gymnastik? Nu söker vi en träningskoordinator med ansvar för paragymnastik under cirka två år.

Ansök här Pdf, 183 kB.

Hur är det att jobba med gymnastik? Fem snabba frågor!

Här uppmärksammar vi olika personer inom Gymnastikförbundet och Svensk Gymnastik där vi synliggör några prioriterade områden och roller genom att ställa fem snabba frågor till dem.

Daniel Glimvert - utvecklingskonsult på Gymnastikförbundet

Sofia Svegander - ordförande i trupptävlingskommittén

Christel Attermalm - kommunikationsansvarig för Gymnastikförbundet Syd och Lingvallen

Karin Tholin - chef Utbildning & Utveckling på Gymnastikförbundet

Therese Flemström - utbildningskonsulent på Gymnastikförbundet

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer