Jobba med gymnastik

En bild

Lediga jobb på Gymnastikförbundet

Just nu har vi inga lediga tjänster på Gymnastikförbundet.

Vi är alltid öppna för spontana ansökningar och om du är intresserad av att göra din praktikplats hos oss är du välkommen att höra av dig till info@gymnastik.se med ditt CV och en presentation av dig själv.

Hur är det att jobba med gymnastik?

Lisa Lagerberg
Idrottsmedicinsk koordinator

Det roligaste med mitt jobb är att få vara med och utveckla insatser inom idrottsmedicin och hälsa där vi kan påverka både på kort och lång sikt.

Johannes Herrmann
Marknadsassistent

"Det absolut roligaste i min arbetsroll är att få skapa stilla och rörligt material. Det kan vara en animering till sociala medier eller en roll-up till ett event."

Samuel Nylund
Tävlingskoordinator

Den största utmaningen har varit att komma in i gymnastiken utan att ha gymnastikbakgrund, men som tur är har jag väldigt duktiga kollegor som hjälper till.

Camilla Wahlberg
Förbundkoordinator

Det bästa är alla härliga kollegor och variationen på arbetsuppgifter. Jag gillar kombinationen av idrott och administration i syfte att förbättra och förenkla för kollegor och föreningar.

Ska din förening rekrytera? Kontakta info@gymnastik.se med underlag så lägger vi upp det här. Om inget annat överenskommits ligger annonsen kvar i fyra veckor. Ange gärna sista ansökningsdag i annonsen.